Over metmiriam


Zijn je brochures en folders ook toe aan verandering? Of voldoet je website niet meer aan je wensen en eisen? Metmiriam gaat graag met een frisse blik voor je aan de slag! Dit kan variëren van logo ontwerp en huisstijlontwikkeling tot het opmaken van brochures, nieuwsbrieven en websites.

Wie is metmiriam?

Metmiriam ben ik… Miriam van Gestel. Grafisch ontwerp en webdesign is mijn passie. Na mijn opleiding aan het Sint-Lucas in Boxtel ben ik aan de slag gegaan als grafisch vormgever. Door mijn werkervaring van bijna 20 jaar kan ik instaan voor de meest uiteenlopende projecten, zowel klein als groot. Alles van een logo, klein en groot drukwerk, tot een mooie, professionele website.

Wat doet metmiriam?

Eigenlijk alles wat grafische vormgeving te maken heeft; brochures, magazines, huisstijlen, boeken, webdesign, infographics. Er is niets leukers om frisse en professionele layouts te ontwerpen die een product of dienst naar een hoger niveau tillen. Mijn stijl is fris, helder, eerlijk en zonder poespas (Mocht je poespas willen dan is dat geen probleem!).

Waarom metmiriam?

Door mijn frisse blik, eerlijke houding en de korte lijnen, kan ik snel  en to-the-point werken. Als freelancer ben ik ook nog eens zeer flexibel, ik kan vanuit huis of op lokatie werken. Dus waarom eigenlijk niet werken metmiriam?

Waar is metmiriam?

Metmiriam heeft als thuisbasis Veghel, maar is heel flexibel. Op lokatie werken is geen probleem!

Diensten


Magazines/boeken

Voor een aantal opdrachtgevers maakt Metmiriam regelmatig de layout van magazines en boeken. Prachtige opdrachten die ik met liefde en plezier uitvoer. Het is inspirerend om een groot project van A tot Z te mogen ontwerpen, opmaken en te laten drukken. En dat zie en voel je in het eindresultaat.

Folders/Brochures

Het ontwerpen en dtp klaar maken van uw folder/brochure geen enkel punt. Voor veel klanten blijft dit de beste manier om hun bedrijf te presenteren. Door eigen contacten in de ‘drukkerswereld’ zijn er korte lijnen en verloopt het proces van ontwerp tot drukwerk vaak erg soepel.

Webdesign

Metmiriam kun je je huidige of nieuwe website aanpakken. Het maken van een ontwerp kan ik compleet verzorgen. Metmiriam werkt samen met betrouwbare partners die de site daadwerkelijk bouwen, zodat er een prachtig eindresultaat gehaald kan worden.

Huisstijlen/illustraties

Huisstijlen ontwerpen of van een nieuwe jasje voorzien. In beide gevallen kun je bij Metmiriam terecht. Ik ontwerp pure, sprekende en no-nonse huisstijlen die herkenbaar zijn. Alle bestanden worden aangeleverd in bestandsformaten die voor iedereen bruikbaar zijn. Het maken van illustraties/infographics is een uitdaging die ik graag aanga. In een oogopslag de boodschap weergeven via een tekening is het uitgangspunt.

Portfolio


Contact


Wil je contact metmiriam?

Miriam van Gestel

De Haag 12F

5464 XG Veghel

M 06 51169594

contact@metmiriam.nl

www.metmiriam.nl